OHARO Bewindvoering is een onderneming voor beschermingsbewind met ruime werkervaring in de hulpverlening. De oprichter heeft naast een relevante HBO studie ook ruime ervaring binnen de geestelijke gezondheidzorg (GGz) en de rijksoverheid. Behalve de benodigde juridische en financiële kennis, heeft OHARO Bewindvoering een aantoonbare professionele en betrouwbare sociale kaart opgebouwd.

Betrokkenheid en empathie voor de zwakkere in onze samenleving, gecombineerd met haar financiële en hulpverleningsachtergrond zijn voor OHARO Bewindvoering voldoende ingrediënten om de gewenste financiële rust te creëren. Hierbij kan persoonlijk contact het verschil maken.

OHARO Bewindvoering vind het erg belangrijk om actief te blijven communiceren met bij de cliënt betrokken hulpverleners en instanties en zich te profileren als een financieel generalist met een scherp oog voor sociale problematiek van een cliënt. Door de opgedane kennis als hulpverlener in de zorg heeft OHARO Bewindvoering ook ruime kennis van psychiatrische aandoeningen en gedragsstoornissen.

OHARO Bewindvoering voldoet aan de per 1 april 2014 geldende kwaliteitseisen en door de kantoorrechter van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM op de lijst van professionele bewindvoerders geplaats. OHARO Bewindvoering is daarnaast aspirant lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Bewindvoerders (NBPB) en streeft naar een volwaardig lidmaatschap.

Aanmeldformulier

Aanmelden